Jag är en mångsysslare.

Jag är en mångsysslare.

I grund och botten har jag en samhällsvetenskaplig  utbildning .  Florist och dekoratörs utbildning.

Min strävan till att alltid lära mig något nytt och min orädda inställning till att arbeta har fört mig dit jag är idag. Frilansande kreaktör,  florist och trädgårdsdesigner/arbetare.


Vägen hit har varit krokig, när jag fick arbete på Rosenbutiken som butikschef i trädgårdsföreningen Göteborg, tittade jag ofta ut på trädgården.  Året därpå fick jag möjlighet att arbeta där som trädgårdsmästare som  gav mig en otrolig stor kunskap inom växtkännedom och skötsel. Kärleken förde mig till Linköping där arbetade jag som parkarbetare i kommunen.

Längtan hem gav mig ytterligare en ny anställning på Hjärterum i Borås som florist och stylist, där mitt arbeta varierat från att inreda/ dekorera  hus, hotell och uteserveringar från att fixa bröllop och fest arbeta på mässor och skylta fönster. En erfarenhet som jag alldrig skulle vilja  vara utan.

Efter en tid fick jag ett erbjudande att arbeta som trädgårdsmästare på Vinsarps Säteri, där jag fick plocka upp mit intresse för  grönsaksodling och fick  stor kunskap inom det.

Mina två barn kom till världen och en tid som  kom mamma väntade . Under dessa år växte tankarna fram om att bli egenföretagare. Mina erfarenheter inom alla yrken väver jag samman och får en bred grund att stå på.

Jag är en mångsysslare och älskar mitt arbete.

Petra